Banzai 4G router – gjennomgang

Tenkte jeg skulle gå igjennom litt basics når det gjelder modemet som leveres fra Banzai.

Har fått lekt litt med denne saken de siste dagene og funnet ut litt fun facts.
Den er produsert av koreanske Infomark, Modellen heter IMW-C610W, med kallenavnet «Biscuit».  Routeren har følgende specs:

Denne har begrensede muligheter ift wlan rekkevidde, og antall tilkoblede klienter. Jeg har derfor testet litt med å koble til et aksesspunkt som en trådløs klient til Banzai routerens wlan. Dette kan du lese mer om  .

Når det gjelder å fintune plasseringen av modemet så er det ikke sikkert at de 3 fargene på LED lampen er nok. Wimax er veldig sensitivt casino online til plassering. Men så lenge du har fri sikt til senderen så er det håp. For å måle signalstyrken har man RSSI  og CiNR.

RSSI – Received Signal Strength Indicator, kort fortalt hvor sterkt signalet du mottar er.

CiNR – Carrier to Interference Noise Ratio, man kan se på dette som en indikator på hvor sterkt signalet du mottar er i forhold til støyen. Høyere er bedre.

Disse verdiene finner du ved å logge inn på routerens kontrollpanel http://192.168.1.1 gå til Wimax->Network Information. Forsøk forskjellige plasseringer av routeren samtidig som refresher nettsiden for å se hvordan verdiene forandrer seg.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *