PS3 Mediaserver, stream ‘alt’ til PS3

Tidligere så var det stort sett bare TVersity som var brukbart når det gjaldt å kjøre mediaserver på pc, som man kunne streame lyd/video til PS3. Dette fungerte ikke helt 100% når jeg testet det, og har siden da lagt dette fra meg.Intill jeg i dag kom over  PS3 Mediaserver.

Dette var utrolig lett å installere å sette opp. På min maskin med Vista, var det bare å starte programmet, så fant den PS3 over nettverket av seg selv (krever at du har uPnP). Når jeg gikk på «Video»  i PS3 menyen så dukket «PS3 Mediaserver» opp som kilde, og jeg kunne bla meg frem i mappene på datamaskinen. By default så åpner denne for alle hardiskene dine, dette er hverken lurt mtp sikkerhet, eller mtp på brukervennlighet da du må bla mye frem og tilbake i PS3 for å finne mappene dine. Gå derfor inn på «Folders sharing» i Mediaservern på pc`n og legg til kun de mappene som inneholder video/mp3 som du vil ha tilgjengelig.

Du har også mulighet til å tweake en del instillinger for bruk av båndbredde, med default instillinger hadde jeg ingen problemer med mp3 og divX over wlan. Men med større .iso filer (ja den støtter faktisk iso) så hakket det litt. Det ble bedre om jeg satt ned båndbredde til

Følgende features for du med PS3 Mediaserver

 • Ready to launch and play. No codec packs to install. No folder configuration and pre-parsing or this kind of annoying thing. All your folders are directly browsed by the PS3, there’s an automatic refresh also.
 • Real-time video transcoding via MEncoder, tsMuxer or Avisynth
 • DVD ISOs images / VIDEO_TS Folder transcoder
 • OGG/FLAC/MPC/APE audio transcoding
 • Thumbnail generation for Videos
 • You can choose with a virtual folder system your audio/subtitle language on the PS3!
 • All formats PS3 natively supports: MP3/WMA, JPG/PNG/GIF/TIFF, and all kind of videos (AVI, MP4, TS, M2TS, MPEG) the ps3 is willing to play
 • ZIP/RAR files as browsable folders for pictures/audio files
 • Preliminary support for pictures based feeds, such as Flickr and Picasaweb
 • Preliminary Internet TV / Web Radio support with VLC, MEncoder or MPlayer
 • Windows Only:
  Lossless 5.1 PCM transcoding with DTS movies
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *