Nigeria brev, hvem går på slikt?

VgNett skriver i dag om Nigeria scammerene som iflg denne artikkelen har lært seg norsk.

Det er vel ingen tvil om at det her er snakk om bruk av en elektronisk oversettelsestjeneste

Sitat fra VG Nett: Jeg har en lukrativ forretning forslaget av gjensidig interesse å dele med deg. Det innebærer å overføre en stor sum penger. Alt om dette Transaksjonen skal være gjennomført lawfully uten hendelsen. Jeg foretrekker du kontakte meg på min private e-post adresse nedenfor (XXXXX@yahoo.com.hk)

Jeg skal gi deg mer informasjon om denne operasjonen

Selv om de nå skriver på «norsk», hvem er det som går på noe slikt?

 

Oppfordrer forøvrig alle som får slike brev om å ta en titt på http://www.419eater.com/ der de har mye nyttig info om scammere, og hvordan ta rotta på dem.

4 replies
 1. Kjell Slafserud
  Kjell Slafserud says:

  Driver jevnlig med det samme 419 eater. Spiller dum og later som at jeg biter på, får de til å bruke tid på meg.
  Ganske greit tidsfordriv.

  Holder på med en spansk lotteri scam for øyeblikket, skal få de til å sende et bilde der de holder et bilde av meg!

 2. Espen
  Espen says:

  Hehe det er bra.. Veit ikke om et bilde av meg selv ville vært det første valget mitt om jeg skulle fått de til å sende meg et bildebevis. Hva med en plakat der det står «jeg er rundlurt» eller noe..

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *