Bytte av kanaler

Litt å jobbe med her..

Da var bilen levert til rustsveising.

Planen var først å gjøre dette selv, men har ikke tid, eller sveiseferdigheter nok til dette. Så kanaler ble handlet inn, og etter mye frem og tilbake fant jeg tilslutt en som jeg følte ville gjøre en god jobb til en hyggelig pris.

Jeg var noe skeptisk til å kjøre den ned til Strømmen for egen motor. Det er en kjøretur på ca 30min, og jeg har jo aldri hatt bilen på veien. Men dette gikk over all forventning. Ikke en eneste ulyd, feilslag eller vibrasjon. Ok nå juger jeg litt, det var en gang jeg trodde hjulet hadde løsnet. Men det var altså rein innbillning.

Så da er det bare å vente på at rusta blir tatt, da blir neste prosjekt å bytte bremser.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *