25Gb gratis nettlagring

SkydriveMicrosoft har en stund tilbudt en gratis tjeneste de kaller «Skydrive«. Denne lar deg lagre viktig dokumenter på et sikret internettområde. Tidligere var begrensningen vært 1Gb seinere 5Gb, men Microsoft varsler nå at dette vil oppgraderes til 25Gb. Det betyr at de som har store arkiv med digitale bilder endelig har mulighet til å få lagret dette «offsite» gratis. Tidligere har man måttet ty til dyre webhotell for å oppnå samme lagringskapasistet.

Tjenesten tilbyr både sikker lagring, for dine private dokumenter, men du  har også mulighet til å opprette mapper som alle har tilgang til, om du f.eks har dokumenter du vil dele med andre.

Jeg ville alikvel ventet litt å sett hvordan dette utviklet seg før jeg hadde «satset alt» på denne løsningen, Microsoft skriver nemlig dette i sin tjenesteavtale:

20. VI GIR INGEN GARANTIER.

Vi leverer tjenesten «som den er» («as is»), «med alle feil» («with all faults») og «som tilgjengelig» («as available»). Vi garanterer ikke for nøyaktigheten eller punktligheten av informasjon som er tilgjengelig fra tjenesten. Vi og våre tilknyttede selskaper, forhandlere, distributører og leverandører (samlet kalt «Microsoft-partene») gir ingen uttrykkelige garantier eller betingelser. Du kan ha ufravikelige forbrukerrettigheter i henhold til gjeldende lov uavhengig av hva som fremgår av denne kontrakten. Vi fraskriver oss ethvert ansvar for eventuelle underforståtte garantier, herunder garantier om salgbarhet, anvendelighet for særskilte formål, rimelig innsats og for at tjenesten ikke krenker tredjeparts eier- eller immaterielle rettigheter.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *