Ny jobb

Jeg har vært på utkikk etter ny jobb en god stund, da jeg har gått litt lei de arbeidsoppgavene jeg har der jeg jobber nå. Har i grunn ikke søkt aktivt, bare slengt ut en cv på finn.no, men det har vært nok av tilbud. Stort sett bemanningsbyråer da. Men tilbudende jeg fikk var ikke gode nok til at det kunne forsvare å begynne med pendling til Oslo.

Så ble jeg tipset av en kollega om en annonse han hadde sett, som han mente jeg passet til. Jeg sendte en søknad, og fikk både svar på mail og telefon i løpet av 5 minutter. Avtalte intervju dagen etter, og dagen etter der igjen hadde jeg fått jobbtilbudet. Siden dette var en fredag, og det var siste dag i mnd så måtte jeg bestemme meg raskt.  Vurderte mye frem og tilbake, og valgte og takke ja til jobben!

Så om 3mnd så starter jeg som Systemkonsulent hos Infolink Datatjenester 😀

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *