Nytt interiør

liten rift i førersetet

Setene som satt i bilen var rett og slett brukt opp, så her måtte det byttes ut. Sjekket det «vanlige» stedene, dvs finn.no og bimmers.no, men enten forlangte selger drømmepriser, eller så var det utslitt det jeg fant. Så begynte jeg å lete litt på blocket.se og der fant jeg flere aktuelle interiør. Fant et M5 svart skinninteriør, med elektrisk justering alle veier. Mailer ble sendt og det ble avtalt en handel med en hyggelig svenske med navn Peter. Han holdt til i Borås, det er 6mil fra Göteborg. Det er litt av en tur, men prisen tatt i betraktning så kan man omtrent si at jeg fikk det gratis.

M5 stoler

Var en stund skeptisk til om dette var the «real deal» da prisen var såppas lav i forhold til hvordan setene så ut på bildene, for de var jo strøkne. Men Peter leverte varene som avtalt og dette så bra ut.

Da var det bare å «kaste» alt inn i hengeren og sette snuta nordover. Klokka var vel ca 16 tenker jeg, og det var fort en 5-6 timers reise hjem. Vi hadde jo med oss Mathias på 2mnd, men han var kjempeflink og turen gikk bra begge veier.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *