Mer elektronikk = mer feil

Da jeg kom hjem og skulle forsøke å finne ut av hvordan man skulle koble opp de nye setene så dukket det opp et par problemer. Jeg hadde jo gjort samme jobben på den forrige bilen min, der var alle kabler klare under teppet,  men det var en 1991 mod, 535`n er en 1988 mod, så det var tydeligvis forskjeller på det elektriske.

Under førersetet mitt var det kun èn bred hvit kontakt, greit nok, denne passet i kontrollmodulen under setet, men under passasjersetet var det ikke noe.

Etter mye «googling» og søking på div diskusjonsforum fant jeg ut at BMW hadde et eget ledningsnett som var beregnet for koble sammen passasjerstolen, samt speil og justerbar rattstamme til modulen under førerstolen. Dette

seatsharness2

er fordi disse setene har memory funksjon, og da skal dette kunne styres fra knappene på førerstolen. En hyggelig kar fra Cleveland, Ohio hadde heldigvis et par slike ledninger til overs, og jeg fikk kjøpe et av han til en grei pris. Dette kom i posten, og var 100% «plug & play».

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *