Da var jeg BMW eier igjen.

imagesFikk et tilbud om å bytte bort volvo prosjektet mot en E34 535. Jeg har helt siden jeg solgte den forrige 525n gått å angret litt på at den ble solgt. Og har ønsket meg en E34 igjen. Så når dette tilbudet dukket opp var jeg ganske rask til å takke ja, selv om denne var i betraktelig dårligere stand enn volvoen, som nesten var strøken.

Jeg tok en kikk på bmwn og så jo at her var hadde stålormen kost seg godt. Det som umiddelbart må byttes er kanaler, framskjermer, dører, og ene hjulbuen bak. Motoren virket bra, og gikk pent. Bilen hadde opprinnelig vært en 535iA, men forrige eier hadde fått den ombygd til 5trinn manuell.

Skjermer og hjulbue ble handlet hos KOED. Dører var det værre med, men heldigvis dukket det opp en annonse på finn.no, det var en som hadde en delebil han skulle blir kvitt, og jaggu var den i samme farge som 535`nog det beste var at den stod kun et kvarter unna. En telefonsamtale seinere så var det i boks. Da jeg kom dit for å demontere dører så jeg jo at denne bilen hadde V8 fronten, denne ble også raskt plukket av 🙂

Da hadde jeg noe å drive med når det var tid til overs.

Noen bilder:

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *